Zabeth - Proof:
Deze melkflessen-hack

Sunright InstaGlow bronzing-gel

Supervrouwen trainer Zabeth van Veen hoorde haar cliënten en cursisten vaak grapjes maken of een bepaalde kleding-, make-up-, of haar-stijl wel Zabeth Proof waren. 'Daar zit een format in', dacht onze expert 'personal branding'......

Voorwaarden

Op dit moment werkt ze hard aan een website waar allerlei interessante tips, blogs, vlogs en ook aanbiedingen staan, die ze zelf de moeite van het delen waard vind. Iets is pas Zabeth Proof als: de dienst of het product duurzaam en kwalitatief goed is, het iets is wat de mens en/of de wereld een stukje mooier maakt, het handig, nuttig of innovatief is, het niet op dieren is getest en uiteraard als Zabeth 'herself' het een mooi product of mooie dienst vindt.


Dit is er een die de keuring doorkwam:

In juni gelanceerd: Sunright InstaGlow bronzing-gel. Smeert heerlijk, vlekt niet, bijna geurloos en waterproof. Ideaal voor (deels) witte fietsbenen of -armen en je nog geen rokje, zwembroek of bikini aandurft. Maar je kunt het gelukkig ook op je gezicht smeren en: uit de zon blijven scheelt weer rimpels. Speciaal voor de lezers van Supervrouwen Magazine is dit 'bruin zonder zon'-product nu via deze link met 30% korting te verkrijgen.


En tenslotte: In onderstaande vlog van Zabeth krijg je tips over hoe je duurzame en betaalbare kleding aanschaft!

Over Zabeth

In 2005 heeft Zabeth ImagoMatch opgericht, ze is o.a. imagodeskundige, coach en specialist in authentic personal branding. Door haar onderwijs- en on & offline communicatieachtergrond is ze goed in staat kennis over te dragen en groepen in beweging te brengen.


Zabeth coacht professionals (m/v) door hen inzicht te verstrekken over hun drijfveren en hoe zij zich vervolgens authentiek zichtbaarder kunnen maken. Ze geniet ervan om mensen in hun kracht te zetten en te laten stralen.


Regelmatig treedt Zabeth op als spreker en deskundige op het gebied van imago, personal branding, zichtbaarheid, beeldvorming, vooroordelen en professioneel overkomen. Het is voor haar de kunst mensen intrinsiek te motiveren en zo hun performance en talent bewust in te zetten.


Presentaties, coaching sessies, masterclasses en trainingen die ze geeft, zijn altijd maatwerk waardoor de cliënten de adviezen een-op-een kunnen toepassen. Ze hoort van haar cliënten vaak terug dat ze op een praktische wijze de vertaalslag van wetenschap naar praktijk weet te maken.


Sinds 2018 heeft Zabeth ook een onderdeel 'Zabeth-Proof' op haar site, waar tips en vlogs terug te vinden zijn.