"I like to party and by party I mean hide in my room and watch Netflix"

Movie Night

Mamma Mia! Here we go again

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN.


Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James en Cher.


De film speelt zich opnieuw af op het Griekse eiland Kalokairi waar Sophie Sheridan (Amanda Seyfried) nog steeds woont. Tien jaar zijn verstreken in haar leven en inmiddels is ze zwanger van haar geliefde Sky (Dominic Cooper). Sophie twijfelt echter of ze de zwangerschap wel aankan zonder de steun en de hulp van haar inmiddels overleden moeder Donna. Daarom heeft ze haar moeder's twee hartsvriendinnen Tanya en Rosie uitgenodigd op het eiland. Samen met Sophie's drie mogelijke vaders Sam, Bill en Harry vertellen zij het verhaal van Donna's leven en hoe zij Sophie in haar eentje heeft grootgebracht.


Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth spelen opnieuw Sam, Bill en Harry; de drie mogelijke vaders van Sophie. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies en Jessica Keenan Wynn nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine, terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner.


MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN is geproduceerd door Judy Craymer en Gary Goetzman, producenten van de eerste film.

Win 1x TWEE kaarten voor de film!!!

Wil jij kans maken op deze vrijkaartjes? Ga dan naar onze facebook pagina en laat onder het bericht achter wat jouw favorite ABBA liedje is!

Facebook: @supervrouwen

Bekijk de website van Mamma Mia

"If you're going to have a problem with stealing, then you're not going to like the rest of this conversation"

- Ocean's 8

Ocean's 8

Volg het leven van Danny Oceans criminele zuster Debbie (Sandra Bulllock). Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand Lou (Cate Blanchett) probeert ze een team te rekruteren. Ze hebben het doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala om de kwaadaardige galeriehouder erbij te lappen. Met veel denken en doen hebben ze uiteindelijk een meesterplan in elkaar gezet die ervoor zorgt dat ze niet gesnapt worden, maar of dat plan waterdicht is zie je in de film

Set it Up

New York assistenten, Harper (Zoey Deutch) and Charlie (Glen Powell), zijn gewend om alles te doen voor hun ‘high-powered’ en veel eisende bazen. Kirsten (Lucy Liu) en Rick (Taye Diggs). Maar nu werken ze samen voor de grootste projecten van hun jonge carrière om hun bazen verliefd te laten worden! Maar of dat gaat lukken is nog maar net de vraag.

"I hate watching an episode a week, I'm more of a season a day kinda person"

The Post

Katharine Graham (Meryl Streep), de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant (de Washington Post) moet samenwerken met hoofdredacteur Ben Bradlee (Tom Hanks) in een race met grote concurrent de New York Times om als eerste de primeur te hebben over een massale doofpotaffaire van overheidsgeheimen over een periode van drie decennia en vier Amerikaanse presidenten (die bekend zou worden als de Pentagon Papers). Het duo moet hun geschillen naast zich neer leggen om deze lang verborgen geheimen aan het licht te brengen, terwijl ze daarmee hun carrières in de waagschaal leggen - en misschien zelfs hun vrijheid, want wat als het onthullen van deze geheimen als landverraad wordt uitgelegd?

Ant man and the Wasp

De film gaat over dat het de laatste tijd niet zo goed gaat met Ant-Man (Paul Rudd). Het wordt steeds moeilijker om slechteriken te verslaan. Op een gegeven moment zit hij met zijn dochter in de kamer en praten ze over dat het wat slechter gaat tot dat zijn dochter zegt dat hij misschien een partner nodig heeft. Toen kwam Wasp (Evangeline Lilly) in de film en samen gaan ze proberen om The gosht (Hannah John-Kamen) te verslaan.