Utrecht

Lekker aan het water met een glas witte wijn in de hand. Kijkend naar de bootjes die langs varen en de eendjes die dobberen. En als je binnenshuis wilt relaxen, ga je in de jacuzzi zitten met een uitstekend zicht op de breedbeeld tv.

Namast'ay in bed.


Arnhem

Aan het water genietend van de natuur om je heen. En in de ochtend verwelkomt worden met een lekker ontbijtje op deze unieke huisbboot. Vanaf dit centrum van de modestad wilt, hoef je maar 5 minuten te lopen...

'Dear stress, let's break up'


Amsterdam

Even relaxen in dit knusse appartement dat uitkijkt over de beroemde hoofdstedelijke grachten. Lekker cultuur snuiven in het Rijksmuseum of shoppen in de mooie winkelstraten. Met de fietsen die de eigenaren uitlenen kom je door de hele stad.

'Relax, Refresh, Recharge'


Nunspeet

Kijk eens naar deze kamer: wat een luxe. In de ochtend word je vriendelijk begroet door de hosts en kun je rustig opstarten. Na het ontbijt kun je je opfrissen in de eveneens prachtige badkamer. Daarna kan het avontuur beginnen: natuur en cultuur te over, hier midden op de Veluwe. En daarna naar 'Sizzels' dat een toprestaurant schijnt te zijn.

'Take a deep breath and enjoy life'


Den Haag

Relaxen doe je zeker in dit urban appartement dat gevestigd is in het centrum van Hofstad! In de ochtend word je wakker met een warme croissantje en vers sinasappelsap en geven de eigenaren je persoonlijk advies over de leukste uitjes en stekjes.

'Relax we're all crazy... it's not a competition'