Orly Polak

'Het sales canvas'

Sales vraagt om kennis over de klant. Maar hoe kom je aan deze kennis? Veel bestaande salesmethoden richten zich op alle salesvaardigheden behalve onderzoek doen.

Kennis is macht

Het Sales Canvas helpt sales professionals op een hele toegankelijke manier onderzoek te doen en kan dan ook naast bestaande salesmethoden worden gebruikt. Het helpt je met het stellen van de juiste vragen, het actief onderzoeken en benaderen van je potentiële klant, het opstellen van een goede offerte, het voorbereiden van onderhandelingen en het krijgen van de opdracht. Want ook bij sales geldt: kennis is macht.

Meer informatie is te vinden op www.conquestors.com

Biografie

Orly Polak (1975) is oprichter van Hub Creations dat educatieve software en content ontwikkelt gericht op het overbrengen van kennis en het beïnvloeden van houding en gedrag. Hiervoor ontwikkelen zij games, video’s en online platformen. Orly heeft daarnaast meer dan 12 jaar ervaring in complexe salestrajecten.


Matthijs Leendertse (1976) is oprichter van ELM Concepts, een creatief consultancy bureau dat opereert op het snijvlak tussen media en educatie. ELM Concepts ontwikkelt digitale educatieve concepten en geef strategisch media-advies. Daarnaast is Matthijs verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als docent media, innovation & business.

Wil je dit boek winnen?
Beantwoord dan de vraag op onze blog.