Bastiaan
van Schaik

Dress to impress

Modestylist Bastiaan van Schaik heeft onder grote belangstelling zijn nieuwe boek Dress to impress gepresenteerd.


‘Te weinig vrouwen durven zich in de kantoortuin van hun beste kant te laten zien. De een kleedt zich seksloos, de ander te frivool. Te weinig vrouwen weten hoe ze zich stijlvol kunnen kleden.’


‘Het kiezen van de juiste look blijft een issue voor de Nederlandse carrièrevrouw. Als je hoge hakken draagt of een korte rok, dan gaat al snel de roddel dat je daar je positie aan te danken hebt. Maar als je kiest voor een mantelpakje en bescheiden schoenen is het ook niet goed. Wat moet je dragen als je er gewoon goed uit wilt zien én serieus genomen wilt worden om je kwaliteiten?’


‘Mensen beoordelen je ook op je uiterlijk. Get over it.’

Als je hoge hakken draagt of een korte rok, dan gaat al snel de roddel dat je daar je positie aan te danken hebt. Maar als je kiest voor een mantelpakje en bescheiden schoenen is het ook niet goed. Wat moet je dragen als je er gewoon goed uit wilt zien én serieus genomen wilt worden om je kwaliteiten?


Topstylist Bastiaan van Schaik geeft je in 'Dress to impress' praktische tips voor het kiezen van kleding om te dragen op kantoor. Dankzij 25 jaar ervaring met zakelijke styling weet Bastiaan als geen ander hoe je met enkele simpele regels en aanpassingen in je huidige garderobe veel succesvoller kunt worden op je werk.

"Als je serieus genomen wilt worden, moet je je ook serieus durven te kleden. Als je er representatief uitziet, wordt er beter naar je geluisterd en wie wil dat nou niet?"


Bastiaan van Schaik

Biografie

Bastiaan van Schaik is een van Nederlands bekendste stylisten. Hij bepaalde het gezicht van modetijdschriften en werd op tv bekend van Hollands Next Topmodel, RTL Boulevard en Shownieuws. Bastiaan heeft veel BN'ers geadviseerd, waaronder succesvolle zakenvrouwen. Hij is sinds 2016 verantwoordelijk voor Libelle.nl en Libelle TV.

Wil je dit boek winnen?
Beantwoord dan de vraag op onze blog.